Takashi Amano’s Layout Making (live din Japonia)

by Kin
Categories: Evenimente
Comments: 1 Comment
Published on: 11/11/2011

Duminică dimineață, Takashi Amano amenajează un aquascape de 2.4 metri lungime în Niigata, Japonia. Evenimentul se anunță a fi unul deosebit, crearea imensei viitoare opere de artă fiind transmisă live în toată lumea.

După cum ne-a obișnuit încă de la Nature Aquarium Party 2011, dar și prin politica de transparență ce ne-a oferit seria View, ADA transmite eventul printr-un Ustream Live Broadcast duminică 13/11/2011 ora 13.00 JST (Japan Standard Time), respectiv ora 06.00 (ora României).

Vom avea un sentiment de deja-vu (trezirea prea devreme într-o dimineață de weekend pentru a asculta japoneza în timp ce admirăm aquascapingul), cu singura diferență că de această dată nu va exista traducere nici măcar în mica măsură de care-am avut parte la NAP2011.

 

Aqua News vă aduce transmisiunea live care poate fi urmărită chiar aici dar o să vă putem pune la dispoziție și o versiune înregistrată a evenimentului, la un moment dat în viitor.

Vizionare plăcută!

 

 

UPDATE 13/11/2011

Ei bine, setarea imensului aquascape s-a încheiat. Acvariul a fost pur și simplu un gigant cu dimensiunile de 240x60x60 cm și 860 litri. S-au folosit 4 lămpi HQI din seria Grand Solar, 2 filtre externe din seria Super Jet cu Lily Pipes, Tower CO2 cu 2 Pollen Glass Beetle și bineînțeles, Vuppa.

La amenajare a participat o mică armată din stafful ADA, iar produsele, echipamentele și plantele folosite ne-au fost prezentate de purtătorul de cuvânt al companiei, același care-a luat parte și la înmânarea ADA Award de la Nature Aquarium Party. Cantitatea de plante a fost pe măsură, la fel și hardscape-ul.

Dar cum o imagine face cât o mie de cuvinte, după broadcast avem o mulțime de poze, și pentru cei care n-au reușit să prindă transmisiunea live.

Vizionare plăcută!

 

 

Sper că v-a plăcut, dar mai sper că vom avea parte în viitor de tot mai multe evenimente de acest gen. Enjoy!

Takashi Amano's Layout Making - Aquascape

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă:

1 Comment - Leave a comment
  1. popa_mih says:

    pacat ca e iar la prima ora……

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Sunday, 27/11/2022