Se inchid urnele la AGA

by Kin
Categories: Concursuri
Comments: No Comments
Published on: 22/09/2011

Sunt ultimele zile în care se mai acceptă înscrieri noi pentru concursul de aquascaping organizat de Aquatic Gardeners Association. Aquascaperi și grădinari acvatici, este ultima șansă pe anul acesta! Frezați tufele, agățați penseta și foarfeca în cui, suflați praful de pe camera foto și haideți să arătăm scenei aquascapingului că existăm.

Înscrierea online este varianta cea mai simplă. Ce trebuie să faceți? Să vă înscrieți aici, să trimiteți pe această adresă de mail un formular de cedare a drepturilor pentru fotografii, iar apoi tot ce rămâne de făcut este să completați lista de plante, pești, echipamente, și să uploadați între 2 și 5 poze pentru fiecare layout (maxim 3 layouturi). Cu cât rezoluția este mai mare, cu atât mai bine. Nu vă semnați pe poză și nici nu afișați drepturi de copyright, AGA o să facă asta automat. Formularul de cedare a drepturilor asupra fotografiilor se printează în orice formă, chiar și print screen. Acesta trebuie semnat, scanat și apoi trimis pe mail.

Sperăm la o participare cât mai numeroasă și fructuoasă în rezultate. Succes!

 

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Sunday, 27/11/2022