Karen Randall si perioada IAPLC-AGA

by Kin
Categories: Interviuri
Comments: No Comments
Published on: 23/09/2011

Abia a trecut pe lângă noi IAPLC, concursul, aflarea câștigătorilor, apoi festivitatea de premiere și deja vine AGA. Iar noi am găsit metoda perfectă prin care să petrecem timpul dintre cele mai prestigioase două competiții de aquascaping din lume. Pentru că în urma sondajului pe care l-am propus am primit foarte mult feedback pozitiv la adresa celor două concursuri, am organizat ceea ce urmează.

International Aquatic Plants Layout Contest și Aquatic Gardeners Association, în afara faptului că sunt cele mai importante concursuri ale anului și formează direcția de evoluție a aquascapingului pentru anul următor, mai au un lucru în comun. Pe Karen Randall, veriga de legătură, singurul om care face parte din juriu la ambele competiții. I-ați citit feedbackurile pentru layouturile de la AGA, ani de-a rândul. Singura persoană care judecă în același timp și IAPLC, vine să ne ofere un “inside scoop” despre asemănările și deosebirile dintre cele două concursuri.

Începând de luni, 26 septembrie (prima zi de judecare a layouturilor la AGA după închiderea înscrierilor), lansăm un interviu-serial, cu 7 părți. Din două în două zile prezentăm un nou episod din cel mai important interviu al acestei perioade. Promitem două săptămâni de discuții pe diverse teme de aquascaping, cu accent pe concursul care tocmai s-a încheiat și pe cel care tocmai începe.

Lectură plăcută!

 

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Sunday, 16/06/2024