EcoPico by Ecoxotic

by Kin
Categories: Hardware
Tags:
Comments: No Comments
Published on: 23/08/2011

În inaugurarea paginii de hardware, vă prezentăm noua lovitură aplicată puternic de Ecoxotic pieței acvariilor cu volum redus, nano și pico. Se numește EcoPico Desktop. Acvariu plantat sau pico-reef, nu contează, ambele intră în target datorită variantelor de iluminare disponibile, o iluminare LED care de altfel atacă într-un mod plăcut concepția de lampă.

Este un acvariu minimalist, un cub elegant ce se încadrează în orice decor, simplu de setat și de întreținut. Conform promovării producătorului, este “un stil nou de acvariu, în care totul este surprinzător de simplu”.

Esențială pentru designul simplist este noua metodă de iluminare, o lampă LED foarte subțire de o eleganță dusă la extrem. Spectrul este format din alb și albastru, LED-uri ce asigură o nuanță plăcută și un shimmering uimitor, în contextul unui consum foarte scăzut de energie. Fără becuri de înlocuit, fară mercur ce devine inutil și totul sub un design minimalist.

Pachetul pentru apă dulce include bazinul de 20 litri din sticlă de 6mm grosime, capac din sticlă cu sistem de prindere, discretul filtru intern, lampa cu LED-uri de 12000k alb + albastru iar pentru un upgrade de lumină există benzi de LED-uri și surse electronice care se cumpără separat.

 

Ecoxotic vine și cu o echipare puțin diferită pentru apă sărată, respectiv EcoPico Reef Desktop care este varianta reef-ready a lui EcoPico Desktop și prezintă un plus în direcția iluminării. Această variantă este upgradată să includă 3 benzi de LED-uri, pentru creșterea coralilor iubitori de lumină.

 

Specificații (Desktop & Reef Desktop)

Dimensiuni: 25.4 x 25.4 x 30.4 cm

Volum: 20 litri

Spectru Desktop: 2x 12000K Alb & 1x 453 nm Albastru Actinic

Spectru Reef Desktop: 6x 12000K Alb & 3x 453 nm Albastru Actinic

Consum total: 9W (Desktop) respectiv 15W (Reef Desktop)

Debit filtrare: 300 litri/oră

 

Ecoxotic are ca piață principală doar USA și Canada, acestea fiind singurele țări în care au reprezentanțe, însă noutatea lor a ajuns și în Europa prin intermediul petshop-urilor online, majoritatea specializate în acvaristică marină. Varianta Desktop costă 109$ iar varianta Reef Desktop este puțin mai scumpă, 149,95$ pe site-ul producătorului.

 

Iată prezentarea Ecoxotic pentru cele două variante, dar și o prezentare de apă dulce făcută de ADG. Măriți și vizualizați în HD:

Și galeria producătorului:

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Sunday, 27/11/2022