Concursul Aquascaping Romania

by Kin
Categories: Concursuri
Comments: No Comments
Published on: 05/09/2011

Vă prezentăm astăzi concursul românesc organizat de Aquascaping.ro. Organizatorii propun o noua abordare și anume un concurs de hardscape în vederea promovării aquascapingului de calitate bazat pe o structură sănătoasă, un hardscape arătos. Concurenții aranjează crengile, pietrele și alte elemente hard pe o coală de hârtie albă de dimensiunea acvariului, în poziția dorită pentru viitorul layout. Cea mai bună idee este premiată, iar folosirea materialelor artificiale (ceramică, plastic) duce la descalificare.

Organizatorul este Aquascaping.ro, un site acvaristic ce vizează în principal arta aquascapingului, iar sponsorul este magazinul online Nevertebrate.ro. Înscrierile se fac între 1 septembrie și 30 septembrie 2011, iar votarea se face în perioada 1-15 octombrie 2011, aceasta având loc pe site-ul ce prezintă concursul, dar și pe Facebook. Nevertebrate.ro oferă câștigătorului substrat fertilizant și fertilizanți lichizi de la Tropica în valoare de 200 lei, iar Aquascaping.ro oferă plante de calitate provenite de la Stoffels în valoare de 150 lei.

O să revenim pe parcurs cu mai multe informații.

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Tuesday, 16/04/2024