Barcelona Aquarium Meeting 2011 s-a incheiat

by Kin
Categories: Evenimente
Comments: No Comments
Published on: 02/10/2011

 

Ei bine, evenimentul spaniol despre care v-am povestit în câteva rânduri în trecut, a avut loc în weekend. A avut expoziții de pești și de nevertebrate, a avut prelegeri pe diverse teme acvaristice, s-au desfășurat workshop-uri și a avut loc BAC, concursul de nano-aquascaping live. Bineînțeles, totul s-a desfășurat pe fondul târgului Mascota ’11, unde acvariștii interesați au găsit și au putut cumpăra echipamente și accesorii.

 

Evenimentul a vizat atât hobby-știi interesați de acvaristica plantată, cât și pe iubitorii acvariilor de recif, aceștia din urmă fiind surprinși de către organizatori cu faptul că au putut amenaja împreună un acvariu marin de 600 litri.

 

Pentru ca pasionații de acvaristică marină să nu fie singurii implicați în setarea unui bazin, câțiva dintre participanți au putut amenaja și un acvariu plantat. Organizatorii au pus la dispoziția participanților un cub de 30 litri de la Blau, cu toate echipamentele necesare, dar și hardscape și plante.

 

Printre cei care au vorbit sau au pus acvaristica-n practică sub privirile participanților s-au numărat Ernesto Roa, Xema Romero și Dr. Gerald Bassler. Pe lângă cele două personalități care au ținut workshop-uri (George Farmer pe tema aquascaping-ului și Emilio Cortes despre tăierea coralilor), organizatorii au surprins publicul cu alte două workshop-uri susținute de Filipe Oliveira pe tema aquascaping-ului și de Xema Romero care-a exemplificat folosirea moss-urilor și fern-urilor în acvariul plantat.

 

UPDATE: Iată și primele 3 locuri la Barcelona Aquarium Contest, mulțumită lui Pele.

 

Concluzia generală a fost pozitivă, spaniolii s-au auto-întrecut organizând o a doua ediție perfectă a Barcelona Aquarium Meeting.

 

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Sunday, 16/06/2024