BAM – Barcelona Aquarium Meeting

by Kin
Categories: Evenimente
Comments: No Comments
Published on: 27/08/2011

 

Ei bine, Spania pregătește ceva, se numește BAM 2011. Să vă explic: În 2009, asociația acvariștilor spanioli numită Associacio Aquariofila de Barcelona (AAB) a împlinit 50 de ani de la debut. Astfel, pe fondul târgului pet Mascota 2009, AAB a hotărât să aniverseze jumătatea de secol prin lansarea unui event ce aduce laolaltă acvariști din toată Spania și nu numai. Ediția din 2009 a inclus conferințe despre floră și faună, un concurs de fotografie acvaristică și un workshop organizat de Felipe Oliveira pe tema aquascapingului.

Evenimentul nu este unul anual pentru că în 2010 nu ne-am bucurat de prezența lui, însă anul acesta organizatorii au câteva surprize plăcute. George Farmer, prestigiosul aquascaper englez va susține un workshop prin amenajarea unui aquascape, iar Emilio Cortes, directorul acvariului public de la Universidad de Murcia va prezenta metode și tehnici avansate pentru tăierea coralilor. Totul va culmina cu un concurs live de aquascaping la categoria Nano, în care concurenții vor amenaja acvariile sub privirile lui Alberto Alvarez, Jordi Pelegri, Balbi Vaquero și George Farmer.

BAM are loc în perioada 1-2 octombrie 2011 în Barcelona, iar zona respectivă găzduiește în același interval și Mascota 2011, târgul pet pentru amatori, profesioniști și veterinari.

O să revin cu mai multe detalii în apropierea acestui concurs, când mai multe date vor fi disponibile.

 

Citește și..

 

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Saturday, 23/09/2023