Aquajournal – octombrie

by Kin
Categories: Publicatii
Comments: No Comments
Published on: 04/10/2011

Una dintre cele mai prestigioase reviste de aquascaping apare lunar, se numește Aquajournal și de producerea, editarea și distribuirea ei se fac vinovați Takashi Amano și ADA. Începând cu august 2011, revista apare și în format electronic pentru o mai bună distribuire la nivel internațional, prin urmare luna aceasta ne bucurăm de al treilea număr în acest format. Conținutul este integral în limba engleză. Un număr al e-revistei costă 5$ iar abonamentul pe un an, 36$.

Ediția acestei luni promite un ghid de mentenanță al acvariului plantat, cu prezentare de produse ADA și tips&tricks despre folosirea acestora. Ne sunt prezentate ustensile de aquascaping, fertilizanți și aditivi, pașii întreținerii unui aquascape. O atenție deosebită se oferă subiectelor ca substratul, îngrijirea hardscape-ului și detalii tehnice despre iluminare și CO2. Ca ghidul de mentenanță să fie complet, revista prezintă articole și despre calitatea apei, alge, nisip cosmetic, schimburile de apă și îngrijirea unor anumite specii de plante și pești. După cum ne-a obișnuit, Aquajournal-ul digital de octombrie prezintă episodul lunar din Vida Cafe, Takashi Amano way of living, subiect pe care o să-l comentăm cu ocazia unui articol viitor.

 

V-am “tease”-uit destul, cumpărați revista sau abonați-vă și citiți despre toate subiectele amintite și nu numai.

 

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Saturday, 13/08/2022