ADA View 46 – 53 și prima parte a workshop-ului Takashi Amano

by Kin
Categories: Publicatii
Comments: No Comments
Published on: 27/11/2011

În următoarele episoade din serialul preferat al aquascaperilor de pretutindeni vedem dezvoltarea acvariilor din ADA Gallery la 53-54 zile de la plantare. În plus, ni se prezintă prima parte a setării acvariului de 2.4 metri, pentru cei care-au pierdut broadcastul live.

Iar cei care nu l-au pierdut, sunt convins că au fost intrigați de modul în care maestrul Amano arunca plantele stem grupate fără să le înfigă în substrat. Ei bine, răspunsul la acea nedumerire ni-l aduce episodul 46: ADA vinde acum plante (nu numai stem, ci și gazon, etc) crescute emers dar în stil Wabi-kusa. Astfel plantele se adaptează mai repede la forma submersă deoarece nu mai schimbă substratul, rădăcinile cresc până ies din bila Wabi-kusa (deja colonizată de bacterii) și intră în substratul acvariului, evitându-se astfel și chinul plantării fir cu fir, smoc cu smoc.

Vizionare plăcută!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Friday, 29/03/2024