ADA Solar Mini Black

by Kin
Categories: Hardware
Comments: No Comments
Published on: 08/09/2011

ADA a lansat vestita lampă Solar Mini în varianta neagră, Solar Mini fiind de departe cea mai bine vândută soluție de iluminare de la ADA. Aceste sisteme de iluminare au fost concepute special pentru Cube Garden Mini S și Mini M. Ele sunt echipate cu o lampă fluorescentă Twin de 27W și asigură cantitatea necesară de lumină pentru creșterea plantelor acvatice în cele două bazine menționate. Lampa se poate muta cu ușurință înainte și înapoi, pentru trimmingul plantelor sau schimbul de apă.

Designul sleek (chiar slick) cu care ADA ne-a obișnuit este reconfirmat de noua lampă neagră. Cu toate că multe alte companii din domeniu încearcă să atingă perfecțiunea ADA Mini, fie că vorbim de lampă sau de tot setup-ul, nimeni nu reușește să se apropie destul de mult. Aceasta amintește de concurenții lui Apple care încearcă să detroneze iPad-ul, dar nicio variantă nu se apropie destul.

Culoarea brandului ADA este gri-argintiu și sunt faimoase standurile gri și unitățile de iluminare gri produse de ei. Anul trecut au lansat un nou tip de stand scund alb și au urmat imediat o serie de sisteme de iluminare Solar albe. Acum că în oferta ADA a apărut și o lampă neagră, nu puteam să nu ne întrebăm dacă nu cumva ne așteaptă și alte surprize.. negre. Ei bine, nu mai este cazul s-o facem, deoarece ADA a prezentat ulterior și standul negru de lemn pentru clasa Mini, în set de prezentare cu noua lampă.

 

Specificații

  • Lighting System/High-frequency lighting system(inverter system)
  • Lampă compatibilă: National/FPL27EX-D (27W lampă fluorescentă Twin)
  • Tipul conexiunii: 4 pini
  • Voltaj input: AC100V (50Hz, 60Hz)
  • Consum: 20W, 0.39A
  • Dimensiuni: 388mm înâlțime, 330mm lungime

 

 

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Sunday, 16/06/2024