ADA lanseaza VUPPA

by Kin
Categories: Hardware
Comments: No Comments
Published on: 21/09/2011

 

Sună.. a surface extractor ? Pentru că asta este. Un produs ce promite să-și facă treaba dar nu oricum, ci în stilul cu care ADA ne-a obișnuit.

Se numește mai exact Vuppa-I și elimină biofilmul datorită structurii sale, printr-o metodă puțin diferită de cea cu care eram obișnuiți. Nu se conectează pe intake-ul unui filtru extern, ci conține pompă și are nevoie de conectare numai la rețeaua electrică. Noul Vuppa este fabricat manual din oțel inoxidabil, se poate monta pe sticlă de maxim 15 mm, iar designul este minimalist și șochează prin simplitate ca multe alte produse ADA.

 

Dimensiunile sunt relativ mici, destul de mici încât să nu fie recomandat doar acvariilor mari, ci și celor medii. Diametrul este de 38 mm, iar înălțimea de 110 mm. Momentan se află la vânzare pe site-ul oficial, varianta japoneză. ADA a anunțat totuși că Vuppa va fi lansat worldwide spre sfârșitul lunii septembrie și a pregătit terenul cu apariția la decernarea premiilor IAPLC, unde skimmerul a făcut parte din ADA Award (poze mai jos, făcute după ceremonie). Prețul pentru Asia este 9800 yeni, echivalentul a aproximativ 90 euro, sau 400 lei.

 

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Sunday, 16/06/2024