Acuavida anuleaza AAC 2011

by Kin
Categories: Concursuri
Comments: No Comments
Published on: 14/09/2011

 

Competiția spaniolă de aquascaping anunță că datorită activităților de extindere și îmbunătățire a site-ului pe care le-au întreprins în ultima vreme, au decis să sară peste ediția 2011.

Printre îmbunătățirile aduse site-ului AAC se numără optimizarea galeriei, blogul în timp real, formulare de înscriere mai bune și servere noi pentru a face față multitudinii de vizitatori. Aceste modificări au consumat timp și resurse, iar lunile rămase din acest an sunt planificate spre a bate palma cu sponsori pentru premii mult mai mari decât cele de până acum. Fapt care sună foarte bine dacă ne gândim că pentru 2011 era planificat un total de 4000 euro în premii (pentru primii 3 câștigători de categorie, 3 categorii participante).

Mai multă media, mai mult prestigiu, mai multă calitate. Vrem s-o facem bine, mult mai bine decât am făcut-o la ultimele două ediții.” Aceasta este îndrăzneața declarație postată de echipa de administrare a Acuavida Aquascaping Contest.

Sperăm și noi la un concurs în 2012 cum n-a mai fost până acum. Spaniolii au demonstrat că se poate, avem ca exemple ediția din 2010 sau Barcelona Aquarium Meeting. Așteptăm s-o simțim pe pielea noastră, sperăm ca la următoarea ediție să avem mai mulți participanți români (în 2010 au fost 6), iar între timp o să urmeze un articol mai amplu pe Aqua News despre acest concurs.

 

Pe aceeași temă:

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Saturday, 23/09/2023