A aparut Aquajournal-ul lunii noiembrie!

by Kin
Categories: Publicatii
Comments: 2 Comments
Published on: 02/11/2011

După cum ne-am obișnuit, la începutul fiecărei luni apare inevitabil revista publicată de Takashi Amano și ADA. Aquajournal-ul de noiembrie propune ca subiect principal alegerea hardscape-ului. Ne sunt prezentate diverse lemne folosite în aquascaping-ul de top printre care enumerăm Amazon, Branch, Horn wood, pietre ca Manten, Ryuoh sau Hakkai stone, dar și metode și tehnici de tratare, aranjare, îngrijire.

Un alt subiect căruia i se acordă multă atenție în acest număr este Malaysia. Țara care a livrat și livrează în continuare aquascaperi de succes, este prezentată prin prisma a două articole pline de substanță. Takashi Amano a realizat ambele articole, primul având ca subiect târgul de acvaristică din 2010 de la Kuala Lumpur unde autorul a prezentat un seminar și un workshop, iar al doilea fiind un articol semi-turistic ce evidențiază sălbăticia celei mai bătrâne păduri tropicale din lume, aflată în Malaysia.

Lectură plăcută!

 

 

Pe aceeași temă:

2 Comments - Leave a comment
  1. raluca says:

    din cate stiu nu se pot vedea decat primele 4 pagini daca nu ai subscribe platit la ei.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is Saturday, 13/08/2022